Nyheder

SKI-udbud må gå om efter fejl

Et offentligt SKI-udbud, som skulle hjælpe det offentlige med at indkøbe software, udvikling og vedligehold, skal gå om på grund af fejl i ansøgninger, oplyser SKI på sin hjemmeside. Udbuddet, som går under det mundrette navn 02.18 er en stor aftale, der over fire år skulle hjælpe det offentlige med at købe software, udvikling og Læs mere »

Regeringen: Ny bred aftale vil sikre virksomheder

- mod ulige konkurrence fra det offentlige Virksomheder risikerer ulige konkurrence fra offentlige myndigheder. Det vil regeringen nu ændre på med en bred politisk delaftale. Private virksomheder skal nu kunne klage ét sted, hvis de oplever unfair konkurrence. Offentlige myndigheder skal desuden sætte priser efter internationale standarder, så virksomhederne ikke underbydes. Læs hele nyheden på Læs mere »

Favrskov ramt af uventet pleje-konkurs

Et nødberedskab er på vej i Favrskov, hvor kommunens ene leverandør af pleje og praktisk hjælp gik konkurs fredag eftermiddag. 73 ældre i Favrskov stod pludseligt lørdag morgen uden hjemmepleje eller praktisk hjælp. Leverandøren Focus on Care meddelte nemlig sidst på eftermiddagen 16. marts, at den private leverandør af pleje og praktisk hjælp på ældreområdet Læs mere »

Gribskov stopper samarbejdet med Attendo

Plejefirmaet Attendo er helt færdig med at være leverandør til både hjemmeplejen og hjemmesygeplejen i Gribskov Kommune Fagudvalgene skal nu drøfte muligheden for at give administrationen mandat til et afklaringsforløb, der afdækker hvilke muligheder, der er for en fremtidig organisering af hjemmeplejen i Gribskov Kommune, skriver Frederiksborg Amts Avis. Læs hele nyheden på dknyt den Læs mere »

Udbud af ambulancer koster

- på udvikling, forskning og innovation VIVE har undersøgt de fem regioners seneste udbud af ambulancetjeneste og præhospital indsats og analyseret, hvordan de enkelte regioner har tilrettelagt deres udbud Regionernes udbud af ambulancedriften og den præhospitale indsats har fremmet udviklingen af teknologiske løsninger og materiel. Til gengæld er det forskelligt, om og hvordan de enkelte Læs mere »

Gribskov klar til at bruge 10 mio. kr. årligt

Kommunen opnormerer antallet af hjemmesygeplejersker og sosu-assistenter Efter en række dårlige sager hjemtager Gribskov Kommune hjemmesygeplejen fra det private firma Attendo, der fik opgaven i 2013 - konkurrenceudsat som en del af et større udbud på social- og sundhedsområdet. Læs hele nyheden på dknyt den 22. februar 2018

Danmarks Bedste Udbud

Aalborgs skolemøbler giver udbudspris Vinderen af Danmarks Bedste Udbud 2017 er Aalborg Kommune, der lægger vægt på cirkulær økonomi i indretningen af kommunens folkeskoler. Skolemøbler lever et hårdt liv, men med den rette indsats er det muligt at forlænge møblernes levetid betydeligt, så man sparer på råvarer, energiforbrug og skattepenge. Det var grundtanken, da Aalborg Læs mere »

IKA Dialogprisen

Pris til Politiet for smidig brug af tolke IKA - foreningen af offentlige indkøbere og IKAs Dialoggruppe tildeler Rigspolitiet årets Dialogpris for en digital løsning, som gør det hurtigt og nemt for betjentene at bestille tolke. En ny måde at bestille tolke har gjort hverdagen lettere for Rigspolitiets medarbejdere og samarbejdspartnere. Den digitale løsning PolService, Læs mere »

Vigtigt med effektivt klagesystem over udbud

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har i en ny analyse kortlagt klagerne over offentlige udbud gennem tre år. Analysen viser blandt andet, at der klages over godt fire procent af de offentlige udbud. Der indgives en sag til Klagenævnet for Udbud ved godt fire procent af de offentlige udbud. I to procent af udbuddene har klagesagen ført Læs mere »

Vordingborg hjemtager rengøring

- men ikke medarbejderne. Forenede Service er pr. 1. april fyret fra at gøre rent i Vordingborg, men kommunen vil ikke ud i en virksomhedsoverdragelsessag. Derfor er stillingerne nu slået åbent op. Læs hele nyheden på dknyt den 7. februar 2018.