Udbudsloven Update 2017

16. nov
Nohrcon

København

Info & tilmelding

Har du styr på udbudsloven, men brug for at kende den seneste udvikling? På denne konferencedag kan du blive helt opdateret på dit kendskab til udbudsret. Gennem oplæg, dialog og debat tager vi pulsen på udbudsloven, og hvordan det egentlig går med at anvende de nye regler i praksis.

Nohrcons Udbudsloven Update giver førstehåndsindsigt i arbejdet med Udbudsloven og udbudsret og tager fat i en række af de forhold, som giver udfordringer for alle parter. Du får vigtig ny viden og inspiration fra en række aktuelle temaer og cases, og gennem en hæsblæsende dialog og debat mellem udbudsspecialister Tina Braad fra Bech-Bruun og Peter Dann Jørgensen fra Bird & Bird vil du få indblik i nye kendelser og afgørelser, som har betydning for retspraksis.

Hvem kan deltage?
Konferencen er for dig, der arbejder meget med udbud og har brug for at holde dig opdateret på udviklingen i retspraksis.
Det forudsættes, at du har kendskab til udbudsreglerne, fx har du deltaget i vores kursus Udbudsloven for ikke-jurister eller vores Certificering i udbudsret. Du kan med fordel tilmelde dig vores internationale udbudskonference Nordic Public Procurement Forum sammen med denne konference.