Udbudsloven for specialister 2019

22. nov
Nohrcon

København

Info & tilmelding

Har du styr på udbudsloven, men brug for at kende den seneste udvikling? På Nohrcons årlige udbudskonference om udbudsloven bliver du helt opdateret på dit kendskab til udbudsret.

 

Nohrcons konference om udbudsloven og udbudsret for specialister er baseret på dialog både mellem foredragsholderne og dig som deltager. Gennem oplæg, dialog og debat tager vi pulsen på udbudsloven, og hvordan det egentlig går med at anvende reglerne i praksis. kan bl.a. høre om den reviderede udbudslov, som træder i kraft d. 1. juli 2019.

 

Vi har både praktikere og jurister til at udtale sig om dagens emner og sætte debatten i gang.

Så skal du vælge én dag til at få opdateret din viden – så bliver du ikke ked af, at valget faldt på netop denne udbudskonference!

Hvem kan deltage?
Konferencen er for dig, der arbejder meget med udbud og har brug for at holde dig opdateret på udviklingen i retspraksis. Hvis du har deltaget på vores Certificering i udbudsret eller kurset Udbudsloven for ikke-jurister er Udbudsloven for specialister den ideelle mulighed for at få opdateret og ajourført din viden.

 

Begrænset antal pladser – tilmelding ved først til mølle
Da vi gerne vil sikre en god dialog og interaktion mellem deltagere og talere på udbudskonferencen, er der en begrænsning på 30 pladser.