Udbudsloven for ikke-jurister

06. okt - 07. okt
Nohrcon

AARHUS

Info & tilmelding

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? På dette kursus om udbudsloven, udbudsret og hele udbudsprocessen får du en solid basis for at arbejde med udbud og undgå alvorlige, konsekvensfyldte juridiske fodfejl. Kurset gælder for alle brancher, der beskæftiger sig med offentlige udbud og udbudsregler.

Certificering i udbudsret:
Du kan også vælge at tage dette kursus om udbudsloven som en del af Nohrcons Certificering i udbudsret.

Kursus om udbudsloven for ikke-jurister

På Nohrcons udbudskursus får et godt overblik over hele processen i en udbudsforretning fra bekendtgørelse til kontrakt. Trin-for-trin bliver du ført igennem de opgaver, der ligger i hver fase, og klædt på i forhold til de juridiske spilleregler jf. udbudsloven. Undervisningens struktur følger flowet i en udbudsforretning og er derfor logisk og let for dig at forholde dig til.

Gennem hele kurset om udbudsloven vil du få praktiske eksempler koblet til teorien, sådan at juraen bliver praksisnær, og du kommer tæt på hverdagens problemstillinger i forbindelse med offentlige udbud. Samtidig får du skærpet din opmærksomhed i forhold til, hvor det ofte går galt i praksis – og hvad du kan gøre for at undgå det!