Tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder i byggeriet

02. nov
Nohrcon

København

Info & tilmelding

Tidsplaner og planlægning af byggeprojektet er en stor del af AB 18. PÅ dette intensive kursus får du en grundig gennemgang af reglerne for tidsplaner, tidsfristforlængelse, dagbøder og ekstraarbejder med udgangspunkt i AB18.

NB: TILMELD 3, BETAL FOR 2 – INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som tages i anvendelse fra 1. januar 2019. De medfører væsentlige ændringer i forhold til tidsplaner og planlægning af byggeprojektet. hør alt om de nye ændringer på dette kursus om tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder i byggeriet!

Kursus om tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder i byggeriet

På dette spændende kursus får du en fortolkning af praksis og jura på området for tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder med udgangspunkt i AB18. Undervejs vil du høre om praktiske eksempler og voldgiftspraksis.

Vi sætter fokus på de ændringer omkring planlægning og tidlig involvering, som er en del af de nye regler i AB 18.  Du får praktiske anvisninger til, hvordan du fører tilsyn med, opgør og registrerer ekstraarbejder. Samtidig taler vi om konfliktløsning under de nye regler.