Tid, forsinkelse og dagbøder i byggeriet

02. maj
Nohrcon

København, formiddag

Info & tilmelding

På kurset får du en grundig gennemgang af reglerne for fristforlængelse og dagbod med udgangspunkt i AB92 ud fra praktiske eksempler. Desuden indgår hvilke overvejelser, man bør gøre sig omkring dagbod og erstatning ifm. kontraktindgåelsen, hvordan man varsler dagbod o.l.

Certificering i entrepriseret
Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohrcons Certificering i entrepriseret:

Bygherre og Rådgiver

Entreprenør og Underleverandør

Kombinér kurset med “Ekstraarbejder i byggeriet”
Du kan med fordel kombinere dette formiddagskursus med kurset ”Ekstraarbejder i byggeriet”, som afholdes om eftermiddagen samme dag og sted. Tilmelder du dig begge kurser samtidig er prisen kun 4.995 per person ekskl. moms.

3 gode grunde til at deltage:

  • Du får en god forståelse for reglerne for fristforlængelse og dagbod
  • Du lærer, hvornår og hvordan man varsler dagbod
  • Du får styr på de overvejelser, du bør gøre dig omkring forsinkelse, fristforlængelse og dagbod allerede ved kontraktforhandlingen.

NY AB PÅ VEJ
Vi forventer, at de nye AB-regler vedtages i løbet af 2018 med anvendelse fra 1. januar 2019. Alle entreprisekontrakter, som indgås inden da, forventes at fortsætte efter AB92/ABR89/ABT93. Derfor er det stadig meget relevant for dig at deltage på kurset frem mod sommeren 2018. Når de nye AB-regler er klar, har du mulighed for at deltage i et endags suppleringskursus til halv pris, så du får overblik over forskellene imellem de gamle og nye regler. Se kurset AB18 og forskellen til AB92.

Har du deltaget i Nohrcons certificeringsforløb i entrepriseret eller AB92-kursus i 2017?
Eller planlægger du at gøre det i foråret 2018?

Så får du halv pris på din deltagelse på kurset AB18 og forskellen til AB92.

Bemærk, at tilbuddet om halv pris på AB18-kurset kun gælder for dem, der har deltaget på Nohrcons certificering i entrepriseret eller AB92-kursus i 2017 eller er tilmeldt disse arrangementer i foråret 2018. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter og gælder, indtil AB18 træder i kraft.