IKA ÅRSKONFERENCE 2020

26. feb - 27. feb
IKA

TIVOLI HOTEL & CONGRESS CENTER

Info & tilmelding

Tilmeldingen er åben

Så er ventetiden endelig forbi! Vi har åbnet for tilmelding nu.

IKA Årskonference er altid noget særligt og 2020 er ingen undtagelse. I år stiller vi skarpt på ADFÆRD i det offentlige indkøbsdanmark.

Kender du oplevelsen af, at stå overfor en kollega, leverandør, bruger eller samarbejdspartner og undres over, hvorfor du møder en bestemt adfærd?
Det prøver vi at sætte fokus på og skabe en forståelse af på Årskonferencen 2020.

Årsagen til at IKA ønsker at zoome ind på netop ADFÆRD, er en nysgerrighed på, hvad der ligger bag vores handlinger, og hvordan vi kan bruge denne viden til at påvirke indkøbsadfærden i en ønsket retning. Dette uanset om perspektivet er som indkøbskonsulent, kontraktmanager, tilbudsgiver eller kontraktholder.

Formålet er at få ny og anderledes inspiration til arbejdet med at forbedre compliance og at sikre en konstruktiv tilgang til at løse kontraktlige udfordringer med det resultat, at vi alle får bedre fungerende kontrakter i hverdagen.

Hvem kan tilmelde sig?

Du skal deltage på Årskonferencen hvis du vil forstå og påvirke den indkøbsadfærd, du møder på vejen mod den gode og succesfulde kontrakt.

Husk at både leverandøre/udstillere og offentlige ordregivere skal tilmelde sig.

Har du booket en stand skal du huske også at tilmelde standpersonale som deltager!

Praktisk info om tilmelding

Det er en god idé at have dit login klar allerede inden vi åbner for tilmeldingen, da vi forventer mange henvendelser og dermed længere svartider fra IKA sekretariatet den dag hvor tilmeldingen åbner. Læs mere info om login nederst i nyhedsbrevet.