Evaluerings- og pointmodeller i praksis

19. maj
Nohrcon

København

Info & tilmelding

Efter to år med Udbudsloven og kravet om offentliggørelse af evalueringsmodellen i udbudsmaterialet har det vist sig at være en udfordring at indfri kravet. På Nohrcons kursus om evaluerings- og pointmodeller i praksis får du styr på, hvad du må og ikke må i forbindelse med offentlige udbud.

Evaluerings- og pointmodeller i praksis

Det er komplekst at overholde Udbudsloven og samtidig tage alle de kommercielle og økonomiske faktorer, der er relevante for dit køb, i betragtning.

Der er derfor god grund til at overveje din valgte evalueringsmodel og få styr på, hvad du må og ikke må i kølvandet på praksis og de seneste kendelser om pointmodeller.

På kurset får du svar på:

  • Hvilke pointmodeller for pris kan bruges?
  • Hvor ligger udfordringerne?
  • Hvilke overvejelser er vigtige at gøre sig forud for valg af model?
  • Har den anvendte model for vurdering af de kvalitative kriterier og vægtning af tildelingskriterierne betydning for valg af model?
  • Hvordan arbejder du i praksis med evalueringsmodeller?

 

Kurset om evaluerings- og pointmodeller i praksis er intensivt og kræver din aktive deltagelse for at sikre et højt kursusudbytte. Undervisningen foregår i en levende pingpong mellem de to undervisere og deltagerne.

Hvem bør deltage?

Kurset er primært for offentlige indkøbere i den klassiske sektor og forsyningssektoren, samt rådgivere og jurister, som ønsker at tilegne sig en dybere viden om, hvordan man anvender evalueringsmodeller i praksis. Det forudsættes, at du har et godt kendskab til udbudsreglerne – fx ved at have deltaget på Nohrcons relaterede basiskurser: