ESPD – fra vugge til grav

07. mar
Molio

HUSET, Hindsgavl Allé 2, Middelfart

Info & tilmelding

Det fælles europæiske udbudsdokument, ESPD – hvorfor nu det? Hvordan skal det udfyldes? Hvordan får jeg det bedste ud af det?

Formål Det fælles europæiske udbudsdokument, ESPD, er nu et centralt dokument i ethvert EU-udbud. Mange udbydere og tilbudsgivere oplever, at det er vanskeligt at få alle informationer ind i skemaerne, og opfatter det derfor som bøvlet og besværligt.

Det er målet med dette kursus at gøre arbejdet med ESPD lettere, mere effektivt og fejlfrit.

Indhold Vi gennemgår hele ESPD´ets jungle med udgangspunkt i alle de tråde, som ESPD´et trækker, både bagud- og fremadrettet i EU-udbuddet.

Lige så centralt er dog også indholdet af udbudsbekendtgørelsen og den eventuelle vejledning, som medfølger udbudsbetingelserne – samt den efterfølgende håndtering af oplysningerne i ESPD´et.

Du kommer derfor her på kurset hele vejen rundt om det fælles europæiske udbudsdokument, ESPD: – Udarbejdelsen af udbudsbekendtgørelsen og eventuel tilhørende ESPD-vejledning – Selve ESPD-dokumentet – og korrekt udfyldelse heraf – Muligheden for berigtigelse af fejl – Verifikation af oplysninger i ESPD mv.  – Muligheden for udelukkelse eller selvrensningsproces, som følger efter modtagelse af ESPD´et.

Og på basis heraf sættes fokus på gennemgang og udfyldelse af selve formularen, så du kan gå direkte hjem og arbejde sikkert med ESPD´et.

Målgruppe Kurset er velegnet for både udbydere, tilbudsgivere og rådgivere.  Kurset forudsætter, at man i grundtræk er bekendt med form og indhold af ESPD´et.

Advokaters obligatoriske efteruddannelse Dette kursus opfylder kvalitetskravene for advokaters efteruddannelse. Efter endt kursus udleverer vi på forlangende kursusbevis til brug for senere dokumentation. Vi gør opmærksom på, at kursusprogrammet skal gemmes sammen med kursusbeviset. Rabat Tilmeld 4 fra samme virksomhed og betal kun for 3.

Gælder kun ved samtidig tilmelding og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Underviser  Advokat Carsten Lang-Jensen, Pind & Partnere Advokater

Molio forbeholder sig ret til ændringer.