Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 – for entreprenør og underleverandør

21. sep - 09. dec
Nohrcon

København

Info & tilmelding

Få helt styr på AB18, ABR18 og den grundlæggende entrepriseret hele vejen gennem byggeprojektet på 6 målrettede kursusdage: Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 – for entreprenør og underleverandør.

NB: TILMELD 3, BETAL FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

OBS: Alle kurserne kan også bestilles som livestreame!

Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som blev taget i anvendelse den 1. januar 2019. Det betyder en række store ændringer i entrepriseretten. Det lærer du mere om på denne målrettede Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 – for entreprenør og underleverandør.

Nohrcons Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 – for entreprenør og underleverandør er et målrettet uddannelsesforløb, hvor du bliver klædt på til at kunne gennemføre et byggeprojekt med øje for de juridiske detaljer i de nye AB-vilkår. Sådan at du bevidst kan arbejde på at undgå unødige og dyre tvister.

Certificeringsforløbet er for dig, som arbejder praktisk med byggeprojekter i hverdagen, som entreprenør eller underleverandør. På uddannelsen bliver du ledt hele vejen gennem byggeprojektet fra grundlæggende entrepriseret og de nye strukturer i AB18 til kontraktmæssige detaljer – sat i relation til de udfordringer, du sidder med i din hverdag.