Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 – for bygherre og rådgiver

21. nov - 09. dec
Nohrcon

København

Info & tilmelding

Få helt styr på AB18 og ABR18 og den grundlæggende entrepriseret hele vejen gennem byggeprojektet på 7 målrettede kursusdage: Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 – for bygherre og rådgiver.

NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO!

OBS: Alle kurserne kan også bestilles som livestreame!

Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som blev taget i anvendelse den 1. januar 2019. Det betyder en række store ændringer i entrepriseretten. Det lærer du mere om på denne Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 – for bygherre og rådgiver.

Denne Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 – for bygherre og rådgiver er et målrettet uddannelsesforløb, hvor du bliver klædt på til at kunne gennemføre et byggeprojekt med øje for de juridiske detaljer i de nye AB-vilkår, så du bevidst kan arbejde på at undgå unødige og dyre tvister.

Certificeringsforløbet er for dig, som arbejder praktisk med byggeprojekter i hverdagen, som bygherre eller rådgiver. På uddannelsen bliver du ledt hele vejen gennem byggeprojektet fra grundlæggende entrepriseret og de nye strukturer i AB18 til kontraktmæssige detaljer – sat i relation til de udfordringer, du sidder med i din hverdag. På dette spor af certificeringen får du også grundig indsigt i ABR18 og rådgivers ekstrahonorar, ansvar og ansvarsforsikring.