AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret

27. nov - 28. nov
NOHRCON
Info & tilmelding

På dette AB18-kursus får du en grundig indføring i de nye AB-regler og et overblik over den grundlæggende entrepriseret fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder.

Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som kan tages i anvendelse den 1. januar 2019. Det betyder en række store ændringer i entrepriseretten

Du får kendskab til de regler og kontraktforhold, som er væsentlige i en byggesag med særlig vægt på indholdet og fortolkningen af de nye regler i AB18 og de tilhørende dokumenter.

Kurset strækker sig over 2 dage, hvor du vil få det fulde overblik over AB 18 og entrepriseretten.

5 gode grunde til at deltage:

1. Du får styr på, hvilke grundprincipper og regelsæt, der gælder for de nye entrepriseretlige aftaleforhold.

2. Du får mulighed for at diskutere entrepriseretten med udgangspunkt i de praktiske eksempler, du medbringer fra din hverdag.

3. Du får indsigt i, hvad der gælder i forbindelse med entreprenørprojektering, projektgennemgang, byggeriets kontraktforhold, projektudvikling, forebyggelse af tvister om tid, økonomi og kvalitet, konflikthåndtering, digitale bygningsmodeller, forsinkelser, aflevering, betaling, sikkerhedsstillelse m.m.

4. Du får skærpet opmærksomhed, i forhold til hvor det ofte går galt i praksis – og hvad du kan gøre for at undgå det! Herunder den nye konfliktløsningstrappe.

5. Du får undervisning af erfarne advokater i entrepriseret, som på energisk vis deler ud af deres store viden og overblik.

Hvem kan deltage?
Kurset er for dig, som arbejder med entrepriseret og byggeriets aftalevilkår i hverdagen, og som har behov for at få kendskab til de nye regler i AB18 og grundlæggende entrepriseret i praksis, uanset om du er bygherre, entreprenør, leverandør, arkitekt, ingeniør, konstruktør eller andet.

Kurset er både relevant for dig, som kender de tidligere regler i AB92 og har brug for en gennemgang af de nye regler. Og for dig, som har brug for en generel introduktion til entrepriseret.

Certificering i entrepriseret AB18 & ABR 18
Du kan også vælge at tage dette kursus som en del af Nohrcons Certificering i entrepriseret, hvor du kommer igennem alle entrepriseretslige forhold hele vejen gennem et byggeprojekt: