Kalender

IKA WEBINAR: UDBUD MED FORHANDLING – EN TEKSTNÆR GENNEMGANG

BEMÆRK: DETTE WEBINAR ER GRATIS FOR ALLE IKAS MEDLEMMER! Vi dykker ned i de formuleringer/dokumenter, som indgår i et udbud med forhandling og med afsæt deri drøfter vi forskellige problemstillinger: Udbudsbekendtgørelsen: Krav til bekendtgørelsens indhold Teksten i udbudsgrundlaget: Forhandlingsemner, shortlisting og muligheden for at ”gå tilbage” til indledende tilbud Dagsorden til forhandlingsmøde: Opbygning af og Læs mere »

Downstream analyse – behov, data og facts

I indkøbsprocessen er spend-analysen vigtig for at forstå ens egen indkøbspraksis. Få en dybdegående forståelse af din egen virksomheds reelle indkøbsbehov i Nohrcons spændende Category Management kursus om downstream analyse - behov, data og facts. Category Management er et universalværktøj til at opnå store besparelser i indkøbsprocessen og rammesætte en helt konkret og brugbar indkøbsstrategi Læs mere »

Udbudsloven for ikke-jurister – afholdes i 2021

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? På dette kursus om udbudsloven, udbudsret og hele udbudsprocessen får du en solid basis for at arbejde med udbud og undgå alvorlige, konsekvensfyldte juridiske fodfejl. Kurset gælder for alle brancher, Læs mere »

Certificering i udbudsret i 2021

På Nohrcons Certificering i udbudsret får du et indgående kendskab til udbudsloven og EU-udbud på kun 7 kursusdage. Du bliver klædt på i forhold til praktisk juridisk håndtering af offentlige udbud og får indblik i juraen hele vejen gennem udbudsprocessen. NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO! OBS: Alle kurserne kan også Læs mere »

Forsyningsvirksomhedsdirektivet for ikke-jurister

På dette intensive kursus om Forsyningsvirksomhedsdirektivet får du et overblik over og introduktion til de regler, der gælder for forsyningsvirksomheders indkøb af varer, tjenesteydelser og bygge- og anlægsarbejder i henhold til forsyningsvirksomhedsdirektivet og i visse tilfælde udbudsloven. Certificering i udbudsret: Du kan også vælge at tage dette kursus om Forsyningsvirksomhedsdirektivet som en del af Nohrcons Læs mere »

Projekteringsledelse i praksis

Projekteringsledelse er et komplekst emne og kræver mange færdigheder. På dette kursus i projekteringsledelse bliver du klædt på til at håndtere og overskue projekteringsledelse, så du er bedre rustet til dine projekter.

AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret

På dette AB18-kursus får du en grundig indføring i de nye AB-regler og et overblik over den grundlæggende entrepriseret fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder. Over 1.000 tilfredse kursister har gennem årene deltaget på Nohrcons basiskursus om de gældende AB-vilkår - er du den næste? NB: TILMELD 3, BETAL FOR 2 – INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO! Læs mere »

Udbudsloven for ikke-jurister

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? På dette kursus om udbudsloven, udbudsret og hele udbudsprocessen får du en solid basis for at arbejde med udbud og undgå alvorlige, konsekvensfyldte juridiske fodfejl. Kurset gælder for alle brancher, Læs mere »

IKA webinar: Nyeste praksis

BEMÆRK: IKA WEBINAR ER GRATIS FOR ALLE IKAS MEDLEMMER! PUBLICURE holder dig ajour med nyeste relevante praksis for perioden november 2020 – medio marts 2021. En to-the-point gennemgang af de centrale pointer fra klagenævnet, EU-domstolen og de danske domstole. PRAKTISK For at kunne deltage i det gratis webinar, skal du være medlem af IKA. For Læs mere »