Kalender

Byggeriets Hverdagsjura – AB 18 komplekset

Brug to effektive dage med Entrepriseret Du får en øget forståelse af de juridiske regler i AB 18 komplekset. Hovedvægten lægges på forholdet mellem bygherre, rådgiver og entreprenør. Desuden får du det i en helt opdateret version iht. det nye AB-system - og endog leveret af en af forfatterne af reglerne.

2-dages kursus i innovative indkøb, Køge

Hvorfor et kursus i innovative indkøb? Velfærdssamfundet står overfor massive udfordringer som følge af den demografiske udvikling og målene for grøn omstilling. Det kræver nytænkning og innovation ift. kernevelfærd og klimamål, og at det offentlige og private sammen mobiliserer kræfterne. Kommunale udbud og indkøb spiller en væsentlig rolle som motor for at finde nye løsninger Læs mere »

Nye webinarer: Bæredygtige offentlige indkøb – sådan!

KL og DI tilbyder sammen en række webinarer, som over fire dage i sensommeren sætter fokus på, hvordan bæredygtige og grønne indkøb kan gennemføres i praksis. På tværs af aktører i den offentlige sektor og erhvervsliv er en fælles ambition om at støtte den grønne omstilling. I den offentlige sektors indkøb hos virksomheder ligger et Læs mere »

2-dages kursus i innovative indkøb, Middelfart

Hvorfor et kursus i innovative indkøb? Velfærdssamfundet står overfor massive udfordringer som følge af den demografiske udvikling og målene for grøn omstilling. Det kræver nytænkning og innovation ift. kernevelfærd og klimamål, og at det offentlige og private sammen mobiliserer kræfterne. Kommunale udbud og indkøb spiller en væsentlig rolle som motor for at finde nye løsninger Læs mere »

ABT 18 i praksis

Fokuseret gennemgang af de regelsæt totalentreprenøren anvender ved tilbudsafgivelse til bygherren (ABT 18) og tilbudsindhentning hos rådgivere (ABR 18), underentreprenører (AB 18) og leverandører (salgs- og leveringsbetingelser) Formål og udbytte Du får overblikket over de rettigheder, forpligtelser og misligholdelsesbeføjelser, som ”AB 18 komplekset” giver parterne, der indgår i en totalentreprisesammenhæng. Du får også fremhævet den Læs mere »

ABR 18 og Rådgiveraftalen – i praksis

Få styr på alt det vigtigste og få mest muligt ud af rådgiveraftalen. Et af meget få kurser der har fået maksimale 5,0 i evaluering. ABR 18 har afløst ABR 89 - og på kurset får du en gennemgang af den nye ABR 18 - samt en indføring i den tekniske rådgivnings juridiske grundlag med Læs mere »

Grundlæggende udbudsret

Kursets formål er at give deltagerne indsigt i de mest relevante udbudsretlige problemstillinger, der strækker sig fra igangsættelse af et udbud til kontraktindgåelse og potentielle klager. Udbudsret omhandler det offentliges indkøb af varer, tjenesteydelser og bygge- og anlægsopgaver, der hvert år løber op i ca. 370 mia. kr. For at sikre, at skatteydernes penge forvaltes Læs mere »

AB 18 – hvad er nyt ift. AB 92

Indhold og formål Baggrunden for ændringerne. Gennemgang af AB 18's nye struktur. Overblik over ændringerne og deres konsekvenser. Og du får mulighed for at spørge ind til det hele. Og endda til én der er med til at udforme det nye AB-system.   NB: Kurset fokuserer udelukkende på ændringerne i AB 18 ift. AB 92, så Læs mere »

Byggeriets projektlederuddannelse

Byggeriets projektlederuddannelse er direkte målrettet bygge- og anlægsbranchen. I løbet af uddannelsen får du eksempler på og viden om projektledelse, og fokus er på lige netop de udfordringer, du står over for i din hverdag på bygge- og anlægsprojekter. I ALT 6 KURSUSDAGE + NOHRCON DIPLOM MED SIGTE PÅ IPMA®CERTIFICERING NB: TILMELD 3 FOR 2 Læs mere »

Category Management – Kategoritænkning for offentlige og private indkøbere

Har din virksomhed en effektiv indkøbsstrategi? Bliv bedre til at styre indkøbsprocessen og lave det rigtige køb i din virksomhed med Nohrcons splinternye kursus i Category Management! Category Management er et universalværktøj til at opnå store besparelser i indkøbsprocessen og rammesætte en helt konkret og brugbar indkøbsstrategi for din virksomhed. På Nohrcons nye, spændende kursus Læs mere »