Kalender

Dialogmøde i Aalborg

- om bedre udbud med færre omkostninger Kan du styre udenom unødvendige omkostninger, når du sender offentlige opgaver i udbud? Og hvordan optimerer din virksomhed tilbud og får værdi ud af tilbudsafgivningen - også selvom I ikke vinder kontrakten? Find ud af det, når Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen holder dialogmøde den 26. februar 2019 i Aalborg. Læs mere »

HVIDVASK OG DET OFFENTLIGES AFTALER

De fleste af landets kommuner og regioner anvender Danske Bank, og Danske Bank deltager regelmæssigt i offentlige udbud. Hvidvasksagen pågår, og det rejser en række udbuds- og øvrige offentligretlige spørgsmål: Hvordan håndterer vi Danske Bank bedst som nuværende kontraktpart eller som deltager i vores udbud? Disse spørgsmål stiller vi skarpt på under et gå-hjem-møde med Læs mere »

Certificering i udbudsret

På Nohrcons Certificering i udbudsret får du et indgående kendskab til udbudsloven og EU-udbud på kun 7 kursusdage. Du bliver klædt på i forhold til praktisk juridisk håndtering af offentlige udbud og får indblik i juraen hele vejen gennem udbudsprocessen. På denne spændende uddannelse om udbudsloven får du værdifulde værktøjer og metoder til at støtte Læs mere »

Udbudsloven for ikke-jurister

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? På dette kursus får du en solid basis for at arbejde med udbud og undgå alvorlige, konsekvensfyldte juridiske fodfejl. Du får et godt overblik over hele processen i en udbudsforretning Læs mere »

Certificering i udbudsret for forsyningssektoren

På Nohrcons Certificering i udbudsret for forsyningssektoren får du indgående kendskab til Forsyningsvirksomhedsdirektivet og hele udbudsprocessen. Du deltager på et målrettet uddannelsesforløb, der klæder dig på i forhold til praktisk juridisk håndtering af offentlige udbud efter Forsyningsvirksomhedsdirektivet. Skal du også certificeres i udbudsret? På Nohrcons Certificering i udbudsret for forsyningssektoren får du grundig indføring i Læs mere »

Forsyningsvirksomhedsdirektivet for ikke-jurister

På dette intensive kursus om Forsyningsvirksomhedsdirektivet får du et overblik over og introduktion til de regler, der gælder for forsyningsvirksomheders indkøb af varer, tjenesteydelser og bygge- og anlægsarbejder i henhold til forsyningsvirksomhedsdirektivet og i visse tilfælde udbudsloven. Du får indføring i den jura, der gælder for en udbudsprocedure, og indblik i hvor problemstillingerne typisk opstår Læs mere »

Effektive indkøb i det offentlige

Få viden og værktøjer som kan bidrage til endnu mere effektive indkøb i din kommune Indhold Er det her også nogle af de spørgsmål, du stiller dig selv i hverdagen? Hvordan tager jeg dialogen med leverandører og sikrer optimale indkøbsaftaler for kommunen? Hvordan får jeg i højere grad organisationen til at anvende indkøbsaftalerne for at Læs mere »

AB18 og forskellen til AB92

De nye AB-vilkår er blevet vedtget, og de nye aftalevilkår for bygge- og anlægsbranchen tages i brug fra 1. januar 2019. På dette intensive AB18-kursus lærer du de vigtigste ændringer i AB18 i forhold til AB92. På dette kursus om AB18 og forskellen til AB92 lærer du udelukkende om forskellen mellem de nye og de Læs mere »

Seminar: Fremtidens TCO-værktøjer

Miljøstyrelsen inviterer til seminar og workshop om FREMTIDENS TCO-VÆRKTØJER Vær med til at påvirke det næste skridt for totalomkostnings-værktøjer og grønne offentlige indkøb. Miljøstyrelsen inviterer til tre seminarer om udvikling af nye værktøjer til beregning af TCO (Total Cost of Ownership) i forbindelse med udbud og indkøb i det offentlige. Klik for tilmelding til ét Læs mere »