Kalender

Workshop: Standarder i offentlige udbud

En ny guide til reference af standarder i offentlige udbud i Europa er netop blevet offentliggjort. Initiativet mellem EU-Kommissionen og den europæiske standardiseringsorganisation, CEN, skal hjælpe med at gøre det lettere at gennemskue, hvordan man refererer til standarder i udbudsdokumenter. Guiden er et gavnligt redskab til at opnå mere effektive og klare udbudsprocesser. På workshoppen Læs mere »

Go’morgenmøde: OPI-samarbejde

De retlige rammer for og praktiske tips til offentligt-private innovationssamarbejder (OPI'er). OPI'er, offentligt-private udviklingssamarbejder, demonstrationssamarbejder, forskningsprojekter. Kært barn har mange navne, når det kommer til samarbejde(r) mellem offentlige og private parter om at udvikle nye løsninger. Men hvordan skabes de bedste rammer for et OPI-samarbejde? Med udgangspunkt i de retlige rammer sætter vi bl.a. fokus Læs mere »

Byggeriets Hverdagsjura – AB18 og ABT18

Brug to effektive dage med Entrepriseret - og bliv skarp på AB 18 og ABT 93/18 Kort beskrivelse Hele AB-systemet er til revision, og du får her gennemgået det nye AB 18 og ABT 93/18. Du får gennemgangen serveret af en underviserkapacitet, der sidder med ved forhandlingsbordet som medlem af AB-udvalget og er medforfatter af Læs mere »

Dialogmøde i Aalborg

- om bedre udbud med færre omkostninger Kan du styre udenom unødvendige omkostninger, når du sender offentlige opgaver i udbud? Og hvordan optimerer din virksomhed tilbud og får værdi ud af tilbudsafgivningen - også selvom I ikke vinder kontrakten? Find ud af det, når Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen holder dialogmøde den 26. februar 2019 i Aalborg. Læs mere »

HVIDVASK OG DET OFFENTLIGES AFTALER

De fleste af landets kommuner og regioner anvender Danske Bank, og Danske Bank deltager regelmæssigt i offentlige udbud. Hvidvasksagen pågår, og det rejser en række udbuds- og øvrige offentligretlige spørgsmål: Hvordan håndterer vi Danske Bank bedst som nuværende kontraktpart eller som deltager i vores udbud? Disse spørgsmål stiller vi skarpt på under et gå-hjem-møde med Læs mere »

AB 18 – hvad er nyt ift. AB 92

AB 18 - hvad er nyt ift. AB 92?   - Kom helt på forkant - vær først til at få indblik i alle de vigtigste ændringer - og hvad de betyder i praksis. Kort beskrivelse Hele AB-systemet er til revision. Du får her solidt indblik i ændringerne i det kommende AB 18 ift. AB Læs mere »

Certificering i udbudsret

På Nohrcons Certificering i udbudsret får du et indgående kendskab til udbudsloven. Du bliver klædt på i forhold til praktisk juridisk håndtering af offentlige udbud og får indblik i juraen hele vejen gennem udbudsprocessen. Gennem uddannelsen får du værdifulde værktøjer og metoder til at støtte dig i dit daglige arbejde med udbudsprocessen, og du får Læs mere »

Udbudsloven for ikke-jurister

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? På dette kursus får du en solid basis for at arbejde med udbud og undgå alvorlige, konsekvensfyldte juridiske fodfejl. Du får et godt overblik over hele processen i en udbudsforretning Læs mere »

Effektive indkøb i det offentlige

Få viden og værktøjer som kan bidrage til endnu mere effektive indkøb i din kommune Indhold Er det her også nogle af de spørgsmål, du stiller dig selv i hverdagen? Hvordan tager jeg dialogen med leverandører og sikrer optimale indkøbsaftaler for kommunen? Hvordan får jeg i højere grad organisationen til at anvende indkøbsaftalerne for at Læs mere »

Håndtering af mangler i byggeriet

Hvad lærer jeg? Mangelhåndtering er en væsentlig arbejdsopgave i forbindelse med udførelse af en byggesag og tit en kilde til store frustrationer. Du rustes til effektivt at kunne håndtere mangler under byggesagen fra "vugge til grav" - set både fra bygherrens/rådgiverens og entreprenørens synsvinkler. Vores kursister siger "Henrik supplerede med indlæg/eksempler på problemstillinger fra eksisterende Læs mere »