Kalender

Udbudsloven for ikke-jurister

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? På dette kursus får du en solid basis for at arbejde med udbud og undgå alvorlige, konsekvensfyldte juridiske fodfejl. Du får et godt overblik over hele processen i en udbudsforretning Læs mere »

Workshop: Standarder i offentlige udbud

En ny guide til reference af standarder i offentlige udbud i Europa er netop blevet offentliggjort. Initiativet mellem EU-Kommissionen og den europæiske standardiseringsorganisation, CEN, skal hjælpe med at gøre det lettere at gennemskue, hvordan man refererer til standarder i udbudsdokumenter. Guiden er et gavnligt redskab til at opnå mere effektive og klare udbudsprocesser. På workshoppen Læs mere »

Go’morgenmøde: OPI-samarbejde

De retlige rammer for og praktiske tips til offentligt-private innovationssamarbejder (OPI'er). OPI'er, offentligt-private udviklingssamarbejder, demonstrationssamarbejder, forskningsprojekter. Kært barn har mange navne, når det kommer til samarbejde(r) mellem offentlige og private parter om at udvikle nye løsninger. Men hvordan skabes de bedste rammer for et OPI-samarbejde? Med udgangspunkt i de retlige rammer sætter vi bl.a. fokus Læs mere »

Dialogmøde i Aalborg

- om bedre udbud med færre omkostninger Kan du styre udenom unødvendige omkostninger, når du sender offentlige opgaver i udbud? Og hvordan optimerer din virksomhed tilbud og får værdi ud af tilbudsafgivningen - også selvom I ikke vinder kontrakten? Find ud af det, når Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen holder dialogmøde den 26. februar 2019 i Aalborg. Læs mere »

HVIDVASK OG DET OFFENTLIGES AFTALER

De fleste af landets kommuner og regioner anvender Danske Bank, og Danske Bank deltager regelmæssigt i offentlige udbud. Hvidvasksagen pågår, og det rejser en række udbuds- og øvrige offentligretlige spørgsmål: Hvordan håndterer vi Danske Bank bedst som nuværende kontraktpart eller som deltager i vores udbud? Disse spørgsmål stiller vi skarpt på under et gå-hjem-møde med Læs mere »

Certificering i udbudsret

På Nohrcons Certificering i udbudsret får du et indgående kendskab til udbudsloven og EU-udbud på kun 7 kursusdage. Du bliver klædt på i forhold til praktisk juridisk håndtering af offentlige udbud og får indblik i juraen hele vejen gennem udbudsprocessen. På denne spændende uddannelse om udbudsloven får du værdifulde værktøjer og metoder til at støtte Læs mere »

Udbudsloven for ikke-jurister

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? På dette kursus får du en solid basis for at arbejde med udbud og undgå alvorlige, konsekvensfyldte juridiske fodfejl. Du får et godt overblik over hele processen i en udbudsforretning Læs mere »

Certificering i udbudsret for forsyningssektoren

På Nohrcons Certificering i udbudsret for forsyningssektoren får du indgående kendskab til Forsyningsvirksomhedsdirektivet og hele udbudsprocessen. Du deltager på et målrettet uddannelsesforløb, der klæder dig på i forhold til praktisk juridisk håndtering af offentlige udbud efter Forsyningsvirksomhedsdirektivet. Skal du også certificeres i udbudsret? På Nohrcons Certificering i udbudsret for forsyningssektoren får du grundig indføring i Læs mere »

Forsyningsvirksomhedsdirektivet for ikke-jurister

På dette intensive kursus om Forsyningsvirksomhedsdirektivet får du et overblik over og introduktion til de regler, der gælder for forsyningsvirksomheders indkøb af varer, tjenesteydelser og bygge- og anlægsarbejder i henhold til forsyningsvirksomhedsdirektivet og i visse tilfælde udbudsloven. Du får indføring i den jura, der gælder for en udbudsprocedure, og indblik i hvor problemstillingerne typisk opstår Læs mere »