Kalender

Category Management – Kategoritænkning for offentlige og private indkøbere

Har din virksomhed en effektiv indkøbsstrategi? Bliv bedre til at styre indkøbsprocessen og lave det rigtige køb i din virksomhed med Nohrcons splinternye kursus i Category Management! Category Management er et universalværktøj til at opnå store besparelser i indkøbsprocessen og rammesætte en helt konkret og brugbar indkøbsstrategi for din virksomhed. På Nohrcons nye, spændende kursus Læs mere »

Certificering i Category Management

På Nohrcons Certificering i Category Management får du et indgående kendskab til kategoritænkning og indkøbsstrategi på kun 6 kursusdage. Du bliver klædt på i forhold til indkøb i praksis, leverandørstyring og -ledelse, markedsanalyse og intern virksomhedsanalyse. Kategoritankegangen fra Category Management har medført nye perspektiver på indkøbet. På Nohrcons splinternye spændende Certificering i Category Management får Læs mere »

Bæredygtige offentlige indkøb – sådan!

Modul 6: Leverandørstyring og opfølgning på bæredygtige krav i offentlige kontrakter KL og DI tilbyder sammen en webinarrække til kommuner og virksomheder om bæredygtige og grønne offentlige indkøb. Dette webinar er Modul 6 i webinarrækken. Det bliver mere og mere almindeligt, at offentlige ordregivere stiller bæredygtige krav – både sociale og grønne – i deres Læs mere »

Contract Management i byggeriet

Komplekse og langvarige kontrakter bliver ofte forhandlet uden fokus på, at kontrakten og styringen af kontrakten er grundlæggende for at forebygge tvister og konflikter i kontraktforløbet. På dette kursus om Contract Management i byggeriet lærer du en gang for alle, hvordan du får kontrakten til at blive et nyttefuldt og proaktivt værktøj. NB: TILMELD 3, Læs mere »

AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret

På dette AB18-kursus får du en grundig indføring i de nye AB-regler og et overblik over den grundlæggende entrepriseret fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder. Over 1.000 tilfredse kursister har gennem årene deltaget på Nohrcons basiskursus om de gældende AB-vilkår - er du den næste? NB: TILMELD 3, BETAL FOR 2 – INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO! Læs mere »

Få helt styr på AB18 og ABR18 og den grundlæggende entrepriseret hele vejen gennem byggeprojektet på 7 målrettede kursusdage: Certificering i entrepriseret AB 18 og ABR 18 – for bygherre og rådgiver. NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO! OBS: Alle kurserne kan også bestilles som livestreame! Byggeriet har fået nye aftalevilkår, Læs mere »

Byggeriets Hverdagsjura – AB 18 komplekset

Du får en øget forståelse af de juridiske regler i AB 18 komplekset. Hovedvægten lægges på forholdet mellem bygherre, rådgiver og entreprenør. Desuden får du det i en helt opdateret version iht. det nye AB-system - og endog leveret af en af forfatterne af reglerne.

Downstream analyse – behov, data og facts

I indkøbsprocessen er spend-analysen vigtig for at forstå ens egen indkøbspraksis. Få en dybdegående forståelse af din egen virksomheds reelle indkøbsbehov i Nohrcons spændende Category Management kursus om downstream analyse - behov, data og facts. Category Management er et universalværktøj til at opnå store besparelser i indkøbsprocessen og rammesætte en helt konkret og brugbar indkøbsstrategi Læs mere »

Udbudsloven for ikke-jurister – afholdes i 2021

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? På dette kursus om udbudsloven, udbudsret og hele udbudsprocessen får du en solid basis for at arbejde med udbud og undgå alvorlige, konsekvensfyldte juridiske fodfejl. Kurset gælder for alle brancher, Læs mere »