Kalender

AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret

På dette AB18-kursus får du en grundig indføring i de nye AB-regler og et overblik over den grundlæggende entrepriseret fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder. Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som kan tages i anvendelse den 1. januar 2019. Det betyder en række store ændringer i entrepriseretten Du får kendskab til de regler og kontraktforhold, som er Læs mere »

UDBUDSKONFERENCEN 2018

For anden gang i år byder vi velkommen til Udbudskonferencen! Vi har samlet overblikket over den seneste praksis – national såvel som på EU niveau. Derudover går vi i dybden med etablering af udbudskonsortier – do’s and don’ts, inhabilitet og markedsdialog. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen opdaterer deltagere om E-udbud, mens en række specialister sørger for, at Læs mere »

Udbudsloven for ikke-jurister

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? På dette kursus får du en solid basis for at arbejde med udbud og undgå alvorlige, konsekvensfyldte juridiske fodfejl. Certificering i udbudsret: Du kan også vælge at tage dette kursus Læs mere »

Håndtering af mangler i byggeriet

Hvad lærer jeg? Mangelhåndtering er en væsentlig arbejdsopgave i forbindelse med udførelse af en byggesag og tit en kilde til store frustrationer. Du rustes til effektivt at kunne håndtere mangler under byggesagen fra "vugge til grav" - set både fra bygherrens/rådgiverens og entreprenørens synsvinkler. Vores kursister siger "Henrik supplerede med indlæg/eksempler på problemstillinger fra eksisterende Læs mere »

Personlig effektivitet

Indsigt i dig selv giver bedre mulighed for at forstå andre, og når du bedre forstår andre, kan du gøre din kommunikation på tilbudsteamet mere målrettet og effektiv. Et ”high performance” tilbudsteam er 100 % afhængig af en effektiv kommunikation, hvor risikoen for tids- og ressourcekrævende misforståelser er minimeret. Der er også brug for klarhed Læs mere »

AB18 og forskellen til AB92

Vi forventer, at de nye AB-regler bliver vedtaget i foråret 2018. Få indblik i de nye regler og forskellen til AB92 på dette spændende AB18-kursus. De nye aftalevilkår for byggeriets parter (AB) blev sendt i høring d. 2. februar 2018. Det forventes, at de endelige udgaver af AB18 kan vedtages og offentliggøres i maj 2018 Læs mere »

Effektive indkøb i det offentlige

Effektive indkøb i det offentlige er et kursusforløb målrettet dig, der arbejder i udbuds- og indkøbsfunktioner, samt dig der arbejder i økonomifunktionen eller på fagområder, hvor dialog med udbuds- og/eller indkøbsfunktionen er en del af dit arbejde. Datoer Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart Effektive indkøb i det offentlige - modul 1 30.10.2018 kl. 09:30 Læs mere »

Vindende tilbudsskrivning

Bliv bedre til at planlægge og skrive dit tilbud Workshoppen præsenterer en praktisk, genanvendelig proces til brug for planlægning og udvikling af vindende tilbud, uafhængig af kundetype. Shipleys metoder til tilbudsskrivning gør det muligt at producere kundefokuserede tilbud af høj kvalitet med færre omkostninger. Kurset er velegnet til at skabe en fælles forståelse, fælles sprog Læs mere »

Aftale om teknisk rådgivning ABR 18 og ydelsesbeskrivelser

På dette ABR18-kursus får du en grundig gennemgang af de nye regler i ABR 18 og ydelsesbeskrivelserne og en indføring i, hvordan du skal bruge dem i praksis. ABR18 er det fælles grundlag for aftaler om teknisk rådgivning og bistand, og i forbindelse med de nye aftalevilkår er ABR og ydelsesbeskrivelserne blevet ændret. De nye regler kan Læs mere »

Sådan laver du udbudsmaterialet

På dette todages kursus arbejder du intenst med, hvordan du opbygger og formulerer dit udbudsmateriale – det vil sige udbudsbekendtgørelse, udbudsbetingelser, kravspecifikation og kontrakt. Du får overblik over, hvordan du arbejder med udbudsmaterialet. Og du bliver skarpere på at formulere succeskriterier for udbud, tænke selektionstragten igennem og få skabt sammenhæng i udbudsmaterialet. Du får samtidig Læs mere »