Kalender

Forsyningsvirksomhedsdirektivet for ikke-jurister

På dette intensive kursus om Forsyningsvirksomhedsdirektivet får du et overblik over og introduktion til de regler, der gælder for forsyningsvirksomheders indkøb af varer, tjenesteydelser og bygge- og anlægsarbejder i henhold til forsyningsvirksomhedsdirektivet og i visse tilfælde udbudsloven. Certificering i udbudsret: Du kan også vælge at tage dette kursus om Forsyningsvirksomhedsdirektivet som en del af Nohrcons Læs mere »

Certificering i udbudsret for forsyningssektoren

På Nohrcons certificering i udbudsret for forsyningssektoren får du indgående kendskab til forsyningsvirksomhedsdirektivet og hele udbudsprocessen. Du deltager på et målrettet uddannelsesforløb, der klæder dig på i forhold til praktisk juridisk håndtering af offentlige udbud efter forsyningsvirksomhedsdirektivet. Skal du også certificeres i udbudsret?

Downstream analyse – behov, data og facts

I indkøbsprocessen er spend-analysen vigtig for at forstå ens egen indkøbspraksis. Få en dybdegående forståelse af din egen virksomheds reelle indkøbsbehov i Nohrcons spændende Category Management kursus om downstream analyse - behov, data og facts. Category Management er et universalværktøj til at opnå store besparelser i indkøbsprocessen og rammesætte en helt konkret og brugbar indkøbsstrategi Læs mere »

Temauge om fremtidens skole og læringsrum 2021

Vil du høre mere om fremtidens skole og læringsrum? Vi sætter fokus på skole- og undervisningsbyggeri og inviterer til debat om de bedste læringsmiljøer i den årlige temauge om fremtidens skolebyggeri

Upstream analyse – Muligheder i forsyningsmarkedet

Markedsanalyse er et vigtigt redskab, hvis man vil effektivisere en virksomheds indkøbsstrategi. På Nohrcons givende Category Management kursus om upstream analyse og muligheder i forsyningsmarkedet får du det fulde overblik over hvordan du analyserer værdikæden og markedet så du proaktivt kan udarbejde tiltag og initiativer i din virksomhed.

Projekteringsledelse i praksis

  Kurset i projekteringsledelse tager udgangspunkt i de nye juridiske betingelser ABR18 og ydelsesbeskrivelser Fri/Danske ARK 2018, der trådte i kraft  1. januar 2019. Du får dermed helt opdateret indblik i disse nye betingelser.

Udbudsloven for ikke-jurister

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? På dette kursus om udbudsloven, udbudsret og hele udbudsprocessen får du en solid basis for at arbejde med udbud og undgå alvorlige, konsekvensfyldte juridiske fodfejl. Kurset gælder for alle brancher, Læs mere »

ABR 18 og Rådgiveraftalen – i praksis

Gennemgang af reglerne om teknisk rådgivning (ingeniør- og arkitektrådgivning) på grundlag af ABR 18. Du kommer gennem alle de vigtigste temaer i ABR'en - og du får illustreret reglerne med en række praktiske eksempler fra alt fra store offentlige projekter til små private sager.

AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret

På dette AB18-kursus får du en grundig indføring i de nye AB-regler og et overblik over den grundlæggende entrepriseret fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder. Over 1.000 tilfredse kursister har gennem årene deltaget på Nohrcons basiskursus om de gældende AB-vilkår - er du den næste? NB: TILMELD 3, BETAL FOR 2 – INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO! Læs mere »