Kalender

Grundlæggende udbudsret i praksis (København)

Grundlæggende udbudsret i praksis (København) Dato: 1. oktober 2020 (bemærk, uddannelsen strækker sig over fire datoer: 1. oktober, 8. oktober, 22. oktober, 3. november) Udbudsretlig grunduddannelse for dig, som arbejder med indkøb og udbud i det offentlige. Du lærer at gennemføre udbud i praksis og at foretage indkøb i overensstemmelse med udbudsreglerne, og du får Læs mere »

Category Management – Kategoritænkning for offentlige og private indkøbere

Har din virksomhed en effektiv indkøbsstrategi? Bliv bedre til at styre indkøbsprocessen og lave det rigtige køb i din virksomhed med Nohrcons splinternye kursus i Category Management! Category Management er et universalværktøj til at opnå store besparelser i indkøbsprocessen og rammesætte en helt konkret og brugbar indkøbsstrategi for din virksomhed. På Nohrcons nye, spændende kursus Læs mere »

Category Management – Kategoritænkning for offentlige og private indkøbere

Har din virksomhed en effektiv indkøbsstrategi? Bliv bedre til at styre indkøbsprocessen og lave det rigtige køb i din virksomhed med Nohrcons splinternye kursus i Category Management Category Management er et universalværktøj til at opnå store besparelser i indkøbsprocessen og rammesætte en helt konkret og brugbar indkøbsstrategi for din virksomhed. På Nohrcons nye, spændende kursus Læs mere »

Udviklingsforløb: Strategisk indkøb og optimering af forbrug i hele organisationen

KL udbyder i samarbejde med Prokura et udviklingsforløb om strategisk indkøb og optimering af forbrug i hele organisationen. Formålet med forløbet er at understøtte kommunerne i at udvikle og styrke deres praksis ift. indkøb i kerneforretningen med henblik på at opnå økonomiske og kvalitetsmæssige gevinster. Udviklingsforløbet henvender sig således til kommuner, der gerne vil udvikle Læs mere »

Temauge om fremtidens skole og læringsrum 2020

Vil du høre mere om fremtidens skole og læringsrum? Vi sætter fokus på skole- og undervisningsbyggeri og inviterer til debat om de bedste læringsmiljøer i den årlige temauge om fremtidens skolebyggeri. Tilmeld 3, betal for 2 indtil d. 18 august! Temauge om fremtidens skolebyggeri Vi glæder os til at se dig til årets største konference Læs mere »

AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret

På dette AB18-kursus får du en grundig indføring i de nye AB-regler og et overblik over den grundlæggende entrepriseret fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder. Over 1.000 tilfredse kursister har gennem årene deltaget på Nohrcons basiskursus om de gældende AB-vilkår - er du den næste? NB: TILMELD 3, BETAL FOR 2 – INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO! Læs mere »

Forsyningsvirksomhedsdirektivet for ikke-jurister

På dette intensive kursus om Forsyningsvirksomhedsdirektivet får du et overblik over og introduktion til de regler, der gælder for forsyningsvirksomheders indkøb af varer, tjenesteydelser og bygge- og anlægsarbejder i henhold til forsyningsvirksomhedsdirektivet og i visse tilfælde udbudsloven. Certificering i udbudsret: Du kan også vælge at tage dette kursus om Forsyningsvirksomhedsdirektivet som en del af Nohrcons Læs mere »

Temauge om fremtidens sundhedsbyggeri 2020

Velkommen til Nohrcons arrangement om fremtidens sundhedsbyggeri. Vi stiller skarpt på byggeri og indretning af fremtidens hospital og sundhedshus og på de fysiske rammer, vi får behov for i fremtidens sundhedssektor. Tilmeld 3, betal for 2 indtil d. 9 september! I løbet af de sidste par år har flere hundrede beslutningstagere fra den nordiske bygge- Læs mere »

Udbudsloven for ikke-jurister

Har du brug for at få helt styr på udbudsreglerne? Og har du brug for et overblik over, hvordan du skal bruge dem i praksis? På dette kursus om udbudsloven, udbudsret og hele udbudsprocessen får du en solid basis for at arbejde med udbud og undgå alvorlige, konsekvensfyldte juridiske fodfejl. Kurset gælder for alle brancher, Læs mere »

AB Forenklet – spar tid og få præcise aftaler

Kurset viser, hvorfor og hvordan AB Forenklet bør være det foretrukne aftaledokument for mange af de små og mellemstore virksomheder, der findes i bygge- og anlægsmarkedet. På kurset: Får du overblik over anvendelsesområdet og fordelene ved AB Forenklet i forhold til AB 18 Ser du, hvordan du kan sikre nyttige aftaler på den mest enkle Læs mere »