Kalender

AB 18 for ikke-jurister – intensiv entrepriseret –

På dette AB18-kursus får du en grundig indføring i de nye AB-regler og et overblik over den grundlæggende entrepriseret fra aftaleindgåelse til ekstraarbejder. Over 1.000 tilfredse kursister har gennem årene deltaget på Nohrcons basiskursus om de gældende AB-vilkår - er du den næste? NB: TILMELD 3, BETAL FOR 2 – INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO! Læs mere »

Contract Management for udbudssektoren

På Nohrcons kursus om contract management af udbud får du inspiration til, hvordan I kan skabe overblik over kontraktforholdet og identificere, analysere og håndtere juridiske, finansielle og operationelle risici, så kontraktens resultatkrav opfyldes som aftalt. Certificering i udbudsret: Du kan også vælge at tage dette kursus om contract management af udbud som en del af Læs mere »

Contract Management i byggeriet

Komplekse og langvarige kontrakter bliver ofte forhandlet uden fokus på, at kontrakten og styringen af kontrakten er grundlæggende for at forebygge tvister og konflikter i kontraktforløbet. På dette kursus om Contract Management i byggeriet lærer du en gang for alle, hvordan du får kontrakten til at blive et nyttefuldt og proaktivt værktøj. NB: TILMELD 3, Læs mere »

Byggeriets projektlederuddannelse

Byggeriets projektlederuddannelse er direkte målrettet bygge- og anlægsbranchen. I løbet af uddannelsen får du eksempler på og viden om projektledelse, og fokus er på lige netop de udfordringer, du står over for i din hverdag på bygge- og anlægsprojekter. Byggeriets projektlederuddannelse klæder dig på til at udfylde projektlederrollen i bygge- eller anlægsprojektet bedst muligt. Du Læs mere »

Aftale om teknisk rådgivning ABR 18 og ydelsesbeskrivelser

På dette intensive ABR 18-kursus får du en grundig gennemgang af de nye regler i ABR 18 og ydelsesbeskrivelserne og en indføring i, hvordan du skal bruge dem i praksis. NB: TILMELD 3 FOR 2 INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO! Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som blev taget i anvendelse fra 1. januar 2019, og Læs mere »

Tidsplaner, forsinkelse, dagbøder og ekstraarbejder i byggeriet

Tidsplaner og planlægning af byggeprojektet er en stor del af AB 18. PÅ dette intensive kursus får du en grundig gennemgang af reglerne for tidsplaner, tidsfristforlængelse, dagbøder og ekstraarbejder med udgangspunkt i AB18. NB: TILMELD 3, BETAL FOR 2 – INDTIL 6 UGER FØR AFHOLDELSESDATO! Byggeriet har fået nye aftalevilkår, som tages i anvendelse fra Læs mere »

Rådgivers ekstrahonorar og Rådgiversansvaret

Når projekter udskydes, ændres eller forceres, er årsagerne ikke altid til at forudse, og det er ofte ikke nemt at blive enige om, hvem der skal bære den økonomiske risiko. Hør om reglerne for rådgivers ekstrahonorar og ansvar i byggeriet under de nye ABR18-regler. NB: TILMELD 3, BETAL FOR 2 – INDTIL 6 UGER FØR Læs mere »

Category Management – Kategoritænkning for offentlige og private indkøbere

Har din virksomhed en effektiv indkøbsstrategi? Bliv bedre til at styre indkøbsprocessen og lave det rigtige køb i din virksomhed med Nohrcons splinternye kursus i Category Management! Category Management er et universalværktøj til at opnå store besparelser i indkøbsprocessen og rammesætte en helt konkret og brugbar indkøbsstrategi for din virksomhed. På Nohrcons nye, spændende kursus Læs mere »

Certificering i Category Management

På Nohrcons Certificering i Category Management får du et indgående kendskab til kategoritænkning og indkøbsstrategi på kun 6 kursusdage. Du bliver klædt på i forhold til indkøb i praksis, leverandørstyring og -ledelse, markedsanalyse og intern virksomhedsanalyse. Kategoritankegangen fra Category Management har medført nye perspektiver på indkøbet. På Nohrcons splinternye spændende Certificering i Category Management får Læs mere »

Contract Management i byggeriet

Komplekse og langvarige kontrakter bliver ofte forhandlet uden fokus på, at kontrakten og styringen af kontrakten er grundlæggende for at forebygge tvister og konflikter i kontraktforløbet. På dette kursus om Contract Management i byggeriet lærer du en gang for alle, hvordan du får kontrakten til at blive et nyttefuldt og proaktivt værktøj. NB: TILMELD 3, Læs mere »