Kursus

ABR 18 og Rådgiveraftalen – i praksis

Gennemgang af reglerne om teknisk rådgivning (ingeniør- og arkitektrådgivning) på grundlag af ABR 18. Du kommer gennem alle de vigtigste temaer i ABR'en - og du får illustreret reglerne med en række praktiske eksempler fra alt fra store offentlige projekter til små private sager.

Ydelsesbeskrivelserne – anvendelse i praksis

Du får indsigt i, hvordan du konkret anvender ydelsesbeskrivelserne i dine aftaleforhold. Kurset henvender sig til ”begge sider af bordet” både bygherre og rådgivere, så du får hos os den vigtige samlende forståelse og perspektiverne med – og du får det hele aktualiseret effektivt gennem cases.  

ABR 18 og Rådgiveraftalen – i praksis

ABR 18 har afløst ABR 89. På kurset får du en gennemgang af den nye ABR 18 - samt en indføring i den tekniske rådgivnings juridiske grundlag med rådgiveraftalen. Du får det hele suppleret med en gennemgang af relevant retspraksis og cases. Og du får rig lejlighed til aktiv dialog med både jurist og tekniker.

IKA Indkøbsjura 2021 afholdes den 2.-3. juni i Aarhus.

IKA Indkøbsjura er en årlig begivenhed, som samler deltagerne i to dage, hvor nogle af landets dygtigste udbudskonsulenter og -jurister fra det offentlige Danmark, mødes til faglige input fra allerøverste hylde. Du kan allerede nu begynde at glæde dig til to dage med højt fagligt niveau i inspirerende omgivelser. IKA Indkøbsjura 2021 afholdes på Radisson Læs mere »

IKA Proceslederuddannelse

På IKA Proceslederuddannelse får du styrket dine proces- og projektlederkompetencer, der specifikt kan medvirke til at løfte og professionalisere udbudsopgaverne i din organisation. Uddannelsen retter sig mod dig som indkøbskonsulent eller anden offentligt ansat. Uddannelsen er opbygget som en vekslen mellem præsenterede teorier og værktøjer, afprøvning i praksis, samt løbende refleksion over, hvad der lykkes, Læs mere »

Temauge om fremtidens skole og læringsrum 2021

Vil du høre mere om fremtidens skole og læringsrum? Vi sætter fokus på skole- og undervisningsbyggeri og inviterer til debat om de bedste læringsmiljøer i den årlige temauge om fremtidens skolebyggeri

Temauge om byggeri og indretning af pleje- og seniorboliger 2021

På årets konference om plejeboligbyggeri kan du høre eksperter inden for byggeri og ældrepleje fortælle, hvordan man skaber de bedste fysiske rammer til fremtidens ældre. Tag også med på studietur og få ny inspiration til dine egne projekter fra nye og ombyggede plejeboliger og seniorboliger.

Projekteringsledelse i praksis

  Kurset i projekteringsledelse tager udgangspunkt i de nye juridiske betingelser ABR18 og ydelsesbeskrivelser Fri/Danske ARK 2018, der trådte i kraft  1. januar 2019. Du får dermed helt opdateret indblik i disse nye betingelser.

Category Management Challenge Session

OBS: CATEGORY MANAGEMENT CHALLENGE SESSION ER KUN FOR DELTAGERE PÅ NOHRCONS CERTIFICERING I CATEGORY MANAGEMENT! Præsentér din kategoristrategi og dine erfaringer med Category Management med dine medkursister på denne sidste dag af Nohrcons Certificering i Category Management! På baggrund af de gennemgåede modeller, teorier og værktøjer udarbejder hver deltager på Nohrcons Certificering i Category Management Læs mere »