Ny udbudsportal i Gladsaxe

–  gør det nemt at byde på mindre byggeopgaver  

Gladsaxe Kommune digitaliserer udbudsprocessen på mindre byggeopgaver. Det gør det nemmere for håndværkere at komme i spil til byggeopgaver på skoler og institutioner i Gladsaxe for i alt 40 mio. kroner om året.

Er du tømrer, murer, maler eller noget helt fjerde inden for byggeområdet? Så kan du nu oprette dig som mulig leverandør på Gladsaxes nye udbudsportal for byggeopgaver.

Når man opretter sig som mulig leverandør, kan man blive indbudt til at afgive tilbud på vedligeholdelsesopgaver samt mindre byggearbejder op til ca. 3 millioner kroner på Gladsaxe Kommunes ca. 250 bygninger. Den totale mængde opgaver, der forventes udbudt gennem portalen, løber op i ca. 40 millioner kroner årligt.

Digitalisering giver gennemsigtighed
– Vi har lyttet til håndværkernes ønske om, at det skal være lettere at komme i spil til kommunens mindre byggeopgaver. Med den nye portal bliver det nemt, gennemsigtigt og overskueligt for håndværkere at give pris på de opgaver, som man indbydes til.Jeg håber derfor rigtig mange håndværkere har lyst til at oprette sig som mulige leverandører, siger borgmester Trine Græse.

Det er også forventningen, at udbudsprocesserne kommer til at køre hurtigere:

– Hvor medarbejderne tidligere har siddet med en masse dokumenter, kører hele udbudsprocessen nu digitalt. Det vil betyde, at udbudsprocesserne kommer til at køre hurtigere og mere enkelt, ligesom der vil være en højere grad af gennemsigtighed i forhold til opgavefordelingen, siger Ejendomschef Niels Thygesen.

Håndværkerne hilser portalen velkommen
I Gladsaxe Håndværkerforening ser man også frem til den nye portal:

– Gladsaxe Håndværkerforening ser frem til, at Gladsaxe Kommune får implementeret en udbudsportal for mindre byggeopgaver i januar 2021. Hermed bliver processen digitaliseret i forhold til at indhente underhåndsudbud og gennemføre begrænset licitation af opgaver, og håndværkerne kan få en tilbagemelding på deres bud digitalt. Vi ser frem til at følge det videre forløb, siger Ebbe Skovsgaard, der er bestyrelsesmedlem i Gladsaxe Håndværkerforening og medlem af Gladsaxe Erhvervsråd.

Interesserede håndværkere kan allerede nu registrere sig som mulige leverandører i den nye portal på: gladsaxe-udbudsportal.dbdweb.dk

Webinar for håndværkere
Den nye portal og dens mange muligheder vil blive præsenteret på et møde for lokale håndværkere og byggevirksomheder den 21. januar 2021 kl. 8.00. Alle relevante håndværkere med adresse i Gladsaxe Kommune får en invitation i e-Boks primo januar. Alternativt kan man henvende sig på mail: ejendomme@gladsaxe.dk

Ny udbudsportal gør det nemt at byde på mindre byggeopgaver i Gladsaxe | Gladsaxe Kommune (ritzau.dk)