Verdens Bedste Indkøber 2020 – Nominér nu!

Nu har du muligheden for at nominere en virksomhed, organisation eller institution til prisen. Har du et godt eksempel på et indkøb eller initiativ, som bidrager til ét eller flere af verdensmålene, så sørg for at få dem nomineret!

Verdens Bedste Indkøber uddeles til en offentlig institution, virksomhed eller organisation, som har gjort et ekstra stort stykke arbejde med at bidrage til ét eller flere af Verdensmålene gennem deres indkøb.

Verdens Bedste Indkøber uddeles på Forum og POGI’s Årskonference for bæredygtige indkøb den 5. november 2020. Prisen hædrer de gode eksempler – store som små. Det kan være, hvis institutionen, virksomheden eller organisationen har iværksat nye tiltag for at bidrage til verdensmålene gennem indkøb.

Verdens Bedste Indkøber prisen er indstiftet af IKA, Miljøstyrelsen, DIEH, Forum for Bæredygtige Indkøb og Partnerskab for Offentlig Grønne Indkøb.

Læs mere og nominér nu

 

Publiceret den 28. august 2020