Ny mulighed for overvågning af udbudsmarkedet

Bag UdbudsHuset står Bo Masannek Jørgensen og Mohammad Issa, der har beskæftiget sig med overvågning af udbudsmarkedet i mere end 15 år. De fortæller:

UdbudsHuset indsamler, kvalitetssikrer og beriger data omkring udbudsmarkedet, og henvender os dermed primært til virksomheder, som ønsker at arbejde strategisk og proaktivt med salg til den offentlige sektor.

Formålet med stiftelsen af UdbudsHuset er at tilbyde en klassisk udbudsovervågning, hvor datagrundlaget er gennemarbejdet og kvalitetssikret. Sammen med udbudsovervågningen leveres en overvågning af kommunale og regionale referater, så det er muligt for den private leverandør at danne sig et overblik over dialogen hos de offentlige beslutningstagere. Slutteligt kombineres overvågningen med en fri adgang til at se og søge i hvordan historisk offentlig omsætning hos private leverandører fordeler sig hos det offentlige. Dette kan give en vigtig indsigt i hvordan leverandørens konkurrenter og partnere på udbudsmarkedet udvikler sig. Som samarbejdspartner tilbyder UdbudsHuset på den måde det fulde overblik og den afgørende indsigt i det samlede udbudsmarked.

Læs mere om Udbudshuset her: https://udbudshuset.dk/