Ny skøjtehal skal bygges og drives som OPP

Danmarks første OPP-skøjtehal bliver en del af et nyt københavnsk bykvarter ved Østre Gasværk

I starten af 2021 skal Østerbros nye skøjtehal stå klar til at tage imod skøjteløbere, oplyser Københavns Kommune. Der er lagt særlig vægt på at skabe et socialt hus, der appellerer bredt til foreningslivet, herunder både unge og gamle, familier samt klubmedlemmer, der dyrker kunstskøjteløb og ishockey.

Skøjtehallen opføres og drives som et Offentligt Privat Partnerskab (OPP), og Københavns Kommune har valgt, at ejendomsforvaltningsselskabet DEAS og totalentreprenør CASA skal stå for opførelse samt indvendig og udvendig vedligeholdelse af skøjtehallen i de første ca. 24 år, mens Københavns Kommune står for finansiering og daglig drift.

Læs hele nyheden dknyt den 5. juni 2018