Udbudsnetværk i oktober – skal du med?

Så blev vi færdige med programmet for næste møde i Udbudsnetværket! Du kan se programmet her

Dagene byder – også denne gang – på masser af spændende emner og fremragende oplægsholdere. Eksempelvis vil Martin Stæhr fra Udbudsjura.dk gennemgå seneste kendelser fra Klagenævnet for Udbud, herunder kendelsen vedr. offentliggørelse af evalueringsmodeller og Andreas Christensen fra Horten fortæller om hvad der rører sig i udbudsverdenen. Birgitte Krebs Schleemann vil fortælle om Aalborg Kommunes udbud af cirkulære læringsmiljøer.

Mødet finder sted d. 4. og 5. oktober på Comwell Køge Strand og tilmelding skal ske til Pia Rasmussen (pcr@kl.dk).

Mødet er for Udbudsnetværket, som er Udbudsportalens faste netværk for medarbejdere i offentlige myndigheder (ordregiversiden). Udbudsnetværket har eksisteret siden 2009 med det formål at skabe gode rammer for kompetenceudvikling, læring og vidensdeling mellem personer, der i praksis arbejder med udbud og offentlig-privat samarbejde.

Du kan læse mere om Udbudsnetværket her