Tema: Tid til netværk!

Måske har du allerede hørt om vores udbudsnetværk? Udbudsportalen faciliterer et netværk bestående af medarbejdere fra offentlige myndigheder. Der er ca. 50 medlemmer af netværket, hvor en del har været med helt fra netværkets start i 2008.

Formålet med Udbudsnetværket er at skabe nogle gode betingelser for kompetenceudvikling, læring og vidensdeling for personer, der i praksis arbejder med udbud og offentlig-privat samarbejde.

Gennem tiden har Udbudsnetværket udviklet sig og har nu en form, der generelt høster stor tilfredshed hos medlemmerne. Netværket samles 2 gange årligt til møder af 2 dages varighed med overnatning. Møderne holdes på hoteller forskellige steder i landet.

På netværksmøderne danner inspirerende oplæg fra advokater, konsulenter og praktikere udgangspunktet for plenumdrøftelser. Og der er også tid til både erfaringsudveksling og netværk.

Du kan læse mere om Udbudsnetværket her

Næste møde afholdes den 4. og 5. oktober på Comwell Køge strand.

Medlemskab af Udbudsnetværket koster 6.700 kr. om året ex. moms. Medlemskabet er personligt og dækker over deltagelse i 2 netværksmøder om året af 2 dages varighed, hvor overnatning og forplejning er incl. i prisen.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at melde dig ind i Udbudsnetværket så send os en mail: trk@kl.dk